İZMİR / KEMALPAŞA - 80.Yıl Sütçüler Ortaokulu

Okul Bahçemizde Survivor Heyecanı!

Okulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin fiziksel aktivitelerini artırmak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla bir *Survivor Parkuru* kurduk! Öğrencilerimiz, bu parkurda hem spor yapmanın hem de eğlenmenin tadını çıkardılar.

Parkurumuz, çeşitli engelleri aşmayı ve takım çalışmasının önemini kavramayı içeren bir dizi aktiviteden oluşuyor. Öğrencilerimiz, bu sayede hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

Bu özel etkinlik, öğrencilerimizin okul dışında da aktif olmalarını teşvik etmek ve sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları kazandırmak için düzenlendi. Survivor Parkuru'nda öğrencilerimizin gösterdiği azim ve takım ruhu, okulumuzun gurur kaynağı oldu.

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 10:21 - Görüntülenme: 33