İZMİR / KEMALPAŞA - 80.Yıl Sütçüler Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı İlkokulumuzla birlikte coşku içinde kutladık.

Nis

Okulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin fiziksel aktivitelerini artırmak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla bir *Survivor Parkuru* kurduk! Öğrencilerimiz, bu parkurda hem spor yapmanın hem de eğlenmenin tadını çıkardılar.

Nis

Tüm öğrencilerimize okulumuz BT Rehber öğretmeni tarafından Üretken Yapay Zeka konulu eğitim verildi. Eğitimde öğrencilerimize yapay zeka ile neler yapabilecekleri konusunda bilgi verildi.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik "İnterneti Bilinçli ve Güvenli Kullanma" konusunda eğitim verildi.

Nis

İzmir İnternet Haftası kapsamında öğrencilerimize yönelik bilgilendirici içeriklerin yer aldığı bilişim panomuzu hazırladık.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okulumuzda bilgilendirici bir pano hazırladık ve sınıflarımızda öğrencilerimize kişisel verileri korumanın önemi hakkında bilgilendirici sunumlar yaptık.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümünde okulumuzda tören düzenledik.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 103. yıldönümünde okulumuzda tören düzenledik.

Mrt

Pi Günü etkinlikleri kapsamında sınıflararası matematik yarışması düzenledik. Öğrencilerin kıyasıya  mücadele verdiği yarışmada heyecanlı dakikalar yaşanırken 5B ve 7B sınıfları kendi kategorilerinde birinci oldu.

Mrt

Pi Günü dolayısıyla okulumuzda bir dizi etkinlik düzenledik.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi İmam Hatip Akademi Projesi kapsamında Eğitmen Mine SORGUN tarafından Hedef Koymak ve Başarı Yöntemler semineri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Depreme hazırlıklı olmak ve bilinçlenmek için deprem tatbikatı yaptık.

Ara

Okulumuzda E Twining çalışmaları devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.