İZMİR / KEMALPAŞA - 80.Yıl Sütçüler Ortaokulu

İSMAİL AVŞAR - OKUL MÜDÜRÜ

1966 Yılında Balıkesir/Dursunbey/Bayıryüzü güney köyü´nde doğdu. ilkokulu köyünde bitirdi. Orta ve Liseyi Bursa İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat fakültesini 1994 yılında bitirdi. Aynı yıl Kahramanmaraş Elbistan İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Hakkari/Yüksekova Cumhuriyet Ortaokulu, Karabük/Eskipazar ÇPL,İzmir/Buca Kbr Şhd Yzb Cengiz Topel İ.Ö.O. Öğretmen olarak çalıştı. Aynı okulda 2004 yılında vekaleten Müdür Yardımcılığı yaptı. 2005´te asaleten Buca Tuğsavul İ.Ö.O´da müdür  Yardımcılığına başladı. 2012´de Kemalpaşa Bağyurdu Cumhuriyet İ.Ö.O´da Okul Müdürü oldu. 2013´Aralık ayında Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulunda Kurucu Müdürlük, 15 Aralık 2014´te müdürlük görevine getirildi. 2023 yılında okulumuza atanan müdürümüz evli ve üç çocuk babasıdır.